donderdag 11 juli 2013

Vakantie!

Beste lezers,

Al een tijdje hebben velen waaronder ik kunnen genieten van de vakantie, geen gestress, lekker uitslapen, veel tijd voor trainingen en natuurlijk dagelijks de tour de France volgen!

Dit jaar presteren de Nederlanders boven verwachting goed in de tour, Mollema was door wat kenners al naar voren geschoven als kanshebber in de top 10, of misschien zelfs de top 5, maar om het dan allemaal maar waar te maken, en zelfs 3e te staan, dat is gewoon enorm knap. En dan superknecht Laurens ten Dam, in de vorm van z'n leven fietst die menig klassementsrenner naar huis. Met een op dit moment 6e plaats voor ten Dam en een 3e plaats voor Mollema is het zeker de moeite waard de tour te volgen!

Maar naast uitslapen en tour de France kijken is er natuurlijk meer te doen! 
In dit mooie weer worden de duurlopen automatisch wat langer met als hoogtepunt een 17 km lange duurloop maandag door de prachtige natuur. Woensdag avond stond er als compensatie een wat kortere, maar zeker niet minder zware training op het programma. De 3x 200 400 600 meter was afzien, maar stiekem was het ook wel lekker, even op hoog tempo lopen en kapot gaan, niets mis mee. 

En alsof dit nog niet mooi genoeg is ga ik ook vrijdag nog op vakantie, morgen ochtend vertrekken we, in Duitsland blijven we overnachten en overmorgen bereiken we onze eindbestemming, Tignale, Italië! 

Het ligt net ten noorden van het Gardameer in een bergachtige omgeving, en zoals elke loper weet, in de bergen loop je zwaar. Naast rusten en van mijn vakantie genieten wil ik ook zeker afzien en genieten van de trainingen in de bergen. Net als vorige vakantie gaan we samen met mijn oom en tante en hun kinderen naar het zuiden, met 2 neefjes rond mijn leeftijd is het altijd enorm gezellig. Mijn oudste neefje, 17 jaar oud, wil zelfs proberen soms mee te trainen! Als het tenminste niet te zwaar is, dit maakt de training natuurlijk nog leuker. Maar naast trainen ga ik natuurlijk ook ontspannen, genieten van het weer, veel zwemmen en voetballen!


Ik wens iedereen een fijne en prettige vakantie.

Groet,

Ruben


Geen opmerkingen:

Een reactie posten