zaterdag 30 november 2013

Eurozorg Sintloop

Vandaag in Heerde was het weer tijd voor de Eurozorg Sintloop, georganiseerd door mijn vereniging, De Gemzen! Nog een beetje moe van het NK cross tijdens de Warandeloop vorige week zondag had ik mijn zinnen gezet op het podium. Mocht dit niet lukken dan was ik pas tevreden bij een PR, en dan wel het liefst onder de 18 minuten.

Sub 18 werd het niet, maar toch was het een enorm mooie wedstrijd, voor mij stopte de klok op 18.18, 4 seconden verwijderd van plek 4, en 20 seconden van het podium. Geen sub 18, geen podium, maar wel een PR! En een mooie wedstrijd, geholpen door coach Gerard die op de fiets voor mij haaste liep ik een mooie wedstrijd, ik was niet zo kapot als normaal en toch was er een mooi PR, 14 seconden sneller dan tijdens de Klokloop. 
Vooral de tweede helft liep ik sterk, van 1 tot 2.5 km was er wind op kop en liepen we licht omhoog. Hier heb ik de tijd verloren, met een laatste kilometer in 3.21 stond er toch een mooi pr, en de laatste 200 meter haalde ik zelfs nog iemand in.
Maar niet alleen ik liep, oa. Matthieu, Anne, Jurian en Niels liepen. Matthieu ging er vandoor met de overwinning naar een in mijn ogen sterke wedstrijd, Niels, geholpen door Jurian doorbrak de magische grens van 20 minuten wat voor hem een pr betekent. Anne liep een mooie en lekkere wedstrijd.
Al met al was het een mooie thuis wedstrijd, sub 18 minuten op de 5 km zit er zeker in.

Groet,
Ruben

Geen opmerkingen:

Een reactie posten