zaterdag 11 januari 2014

3e cross crosscompetitie

Begin deze week was ik bang dat ik een lange tijd geen wedstrijden meer zou lopen, ik had weer een pijnlijke blessure maar er wad nog geen diagnose. Dat ik vandaag de cross zou lopen leek toen nog onmogelijk maar donderdag net voor het dokter bezoek deed het al een stuk minder pijn. Gisteren,  een beetje laat. Heb ik me dus nog ingeschreven voor de cross, ook toen twijfelde ik nog vanwege de voet maar ik wilde natuurlijk graag lopen.
Blij en een beetje verbaasd stond ik dus vanmiddag aan de start van de 6000 meter bij de junioren A. De opkomst was zeer groot, er liepen veel snelle junioren mee die niet binnen onze competitie vallen, in een sterk veld kwam ik na 4 ronden van 1500 meter als 4e over de finish. Van de jongens uit ons klassement was  1e, ik sta momenteel 2e in het klassement 1 punt achter de jongen die vandaag 5e werd.
Helaas vandaag voor mij dus geen podium vanwege de jongens buiten de competitie, over 3 weken in Heerde is de laatste cross van de 4 en hier hoop ik die ene punt achterstand weg te werken op de nummer 1.
Momenteel sta ik dus 2e in het klassement als ik het goed heb, iets wat ik zeker niet had verwacht. Met een tijd van 23.33 op een niet heel zwaar cross parcours liep ik ook nog een degelijke 6, voor cross begrippen.
Ik kan dus zeer tevreden terugkijken op deze cross, het feit dat ik mee kon doen ondanks de pijn van de blessure,  de mooie uitslag en de prima tijd maken het een geslaagde cross.
Groet,
Ruben

Geen opmerkingen:

Een reactie posten